Min housewarming

Boots for the winter

Raven’s life

Regnen silede ned denne morgen, hvilket fik mig til at overveje grundigt hvilket sko jeg burde tage på ud af døren. Her i Danmark begynder vi at indse, at sommeren er på vej ud og vinteren på vej ind. Det betyder vinterjakker, lange bukser og praktiske sko. Den sidste del der er en anelse svær for mig at acceptere, da jeg er en all-year-sneaks-girl, så jeg vil egentlig gerne bare have dem på altid. MEN når det så er sagt så elsker jeg når jeg finder de helt rigtige støvler (og det kan tage sin tid) men man finder altså på et tidspunkt nogle mærker som laver lige det man ønsker sig.

Jeg har lavet en lille samling ovenover til de af jer, som heller ikke bare falder for enhver støvle. Dem i ser på min samling er enten støvler jeg selv har eller som jeg godt kunne tænke mig, og som er fra mærker hvor jeg ved de kan holde til lidt af hvert, som det danske vintervejr jo ofte byder på.

I kan nedenunder, se min egen sko-samling som lige er kommet på YT!

For the english reader; Since the weather here in Denmark seams so turn into winter-time, I started to take out my boots for the season. I’m so much of a sneaker-girl so it really takes me quite a lot of time to find the right boots for me which also is in good quality! I made a little collage with my favorite brands for boots for those of you whom feels the same as me. They’re comfy and in a good quality which is very important for me (I donate like my feet wet haha)

I hope you like it.

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min housewarming