Boots for the winter

Bloggen er stille fordi..

Gestuz Jacket , Gestuz Pants , Wood Wood Shirt, Wolford tights and bag from Balenciaga.

Gina Tricot Shirt, Zara Pants, Zara Jacket, Shoes Nike MK2 Tekno and belt from Gucci

Raven’s life

Der er stille på bloggen fortiden og det skyldes egentlig bare at mit fokus ligger et andet sted og noget som beskriver lige præcis mine egne tanker, er faktisk Sandra Willers’ nye blogpost, omkring dét ikke bare at poste noget ?for at poste noget? og for at holde læser tallene osv. oppe. Jeg kunne ikke sige det bedre end hende – det er nemlig en super umotiverende cirkel at være i, hvis det bliver årsagen til opdatere herinde. Imens jeg går og tager den lidt med ro, så bruger jeg tiden på at forberede til noget mere Youtube, og fokusere en del mere på Instagram. hvor jeg også poster alle de ting, som jeg føler måske ikke behøver et helt indlæg her inde.

MEN når det så er sagt så blev det altså lige tid til en lille Update – jeg er nemlig både blevet klippet (har fået taget 9.cm af! og fået lidt pandehår!!) haha det har krævede altså sine overvejelser men nu gjorde jeg det og jeg ELSKER det allerede! Derudover har jeg endelig fået min nye jakke fra Gestuz samt et par nye lækre bukser ligeledes fra Gestuz samt lidt nyt fra både Gina Tricot og Zara. Det kan alt sammen ses ovenover ??

Må I nu have dejlig sidste del af søndag aften!

Love, Raven

ps. der kommer en nyhed i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boots for the winter