Bloggen er stille fordi..

My next destination

Travel in Raven’s life

Igår blev der bestilt og købt min næste rejse, en kortere en af slagsen (specielt sammenlignet til USA haha) men til en by jeg lææænge gerne har villet besøge og opleve. Måske I allerede har gættet det, eftersom at jeg har snakket om, at det nok ville være mit næste rejsemål – det er selvfølgelig en tur til Milano! Jeg rejser faktisk allerede her d.19 november, med min mor og søster, så det er kun lidt over en måned jeg skal vente i spænding!

Grunden til det lige blev nu, er faktisk 1. at timingen er god 2. så kan man kan komme helt vildt (!!) billigt afsted – så hvis du går og tænker lidt på om du vil på en lille getaway så skynd dig at køb.

Jeg glæder mig helt vildt og der kommer selvfølgelig en masse spændende opdateringer herinde, når jeg er afsted.

Rigtig god mandag herfra!

For the english reader; Yesterday I finally booked my next trip! I’ve been wanting to go visit this city in such a long time and now finally it happens. I’M GOING TO MILAN! I’m already leaving with my mom and sister this november 19th, so it’s just around the corner – and I’m so exited. Can’t wait to share every detail about the trip and hotel with you guys!

Have a wonderful Monday

Love, Raven

2 kommentarer

  • haha yeah Milan, Italy – for my fashion heart

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Indiana is lovely this time of year. oh wait, but you probably mean Milan, Italy?, haha Sounds nice Raven, surely it’s a fashion-lovers paradise and being in Italy, always some great food and drink.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen er stille fordi..