My next destination

En helt ny start

Et nyt kapitel i Raven’s life

Hej skønne læsere og velkommen til mit nye blogspot! Som billedet beskriver, er jeg glad! Jeg har nemlig, som I måske har opdaget nu, flyttet min blog til Bloggers Delight, hvilket betyder at min blog selvfølgelig ikke længere eksisterer på Nouw. Jeg har ikke været så aktiv på det seneste ang. mit skriveri og her er så forklaringen. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang herinde, og jeg må ærligt indrømme, at jeg allerede er så vild med mit nye blog-look. Hvad synes I om det?

Jeg var gået lidt i stå med motivationen for min blog, og dette skift var bare lige alt jeg behøvede for at få lysten og glæden tilbage. Jeg kan slet ikke vente med at holde jer endnu mere opdaterede på mit liv og med det sagt, så er der endnu en nyhed, jeg nu kan dele med jer; jeg er nemlig startet i PR internship hos Polhem PR (!!) , hvor vildt er det ikke lige at få lov at kickstarte det man drømmer om at lave? Jeg kan slet ikke beskrive min glæde for de gode ting der sker lige nu. Nogen gange er det bare som om, at noget skal gå galt, for at skabe plads til det nye – som ordsproget siger; “Tag det sure med det søde” så det er hvad jeg fokuserer på fortiden.

I og med at der er sket så mange nye ting i mit liv, siden jeg kom hjem fra USA, er der også endnu mere spændende læsning til jer. Jeg er nu bosat på Frederiksberg, har fået 2 nye jobs, flyttet blogselskab, startet i behandling på Stolpegården mod min spiseforstyrrelse  og kæmper selvfølgelig stadig med alle de problemstillinger der er som ung, i et samfund hvor sociale medier har overtaget det meste.

Nu kan I følge med i mit skøre liv som PR praktikant, rejse-elsker, snart studerende og min vej ind i modebranchen, for ikke at glemme alt der sker undervejs og mine måder at håndtere de svære dage på.

Nu skal jeg snart på arbejde, så jeg håber I kan lide min nye blog og hvilket image jeg prøver at skabe for den, og så er der vidst ikke så meget mere at sige end – nyd rejsen med mig.

Love, Ravn 

Ps.Hvis ikke du fik læst min sidste gode nyhed omkring hvor min næste rejse går til, så kan du læse den lige her. Nede i bunden finder du “følg” knappen og øverst oppe er der direkte links til mine andre kanaler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My next destination