27 life lessons by Raven

For the vintage lover

Vintage, vintage og lidt mere vintage. Det har altid været en ting, men oftest noget man i større grad synes er utrolig fedt, når man er lidt ældre. Jeg husker ihvertfald tydeligt, at da jeg var mindre, kunne jeg ikke særlig godt lide tanken om at det ikke var helt nyt i modsætning til nu, hvor jeg er vild med tanken om at dette fund altså ikke bare lige står på hver butikshylde. Derudover gør det det muligt, at få fat i sin drømme taske, bukser, halstørklæde ect. selvom det ikke er i produktion. Der er rigtig mange af jer der spørger til hvilke hjemmesider/butikker der er bedst når det kommer til vintage, og det forstår jeg godt! I starten anede jeg heller ikke rigtig hvilke sider der var ægte, hvor tingene også var i god stand ved ankomst, og jeg frygtede engeligt lidt at købe vintage online.

Nu er har jeg lært lidt mere om de forskellige steder og jeg tænkte derfor at dele de hjemmesider jeg bruger mest, samt de butikker jeg ved der ligger her i KBH med lækre eksklusive fund.

København

The Vintage Bar

 

New York

What Goes Around Comes Around

 

Online

Mytheresa

Online

TheBrownPaperBack 

Online

Vestiaire Collective 

København

Magnolias Luksus 2ndhand 

Købmagergade 5, 1150 København 

København

Time’s Up Vintage 

Krystalgade 4, 1172 København 

København

Lula 2ndhand Luxury 

Antonigade 9, 1106 København 

Så fik I set mine yndlings – jeg håber I finder dette indlæg nyttigt, og nu er helt klar til at finde jeres vintage lover.

Love, Raven 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27 life lessons by Raven