For the vintage lover

Instagram x Bloggers Delight event & en tur i Tivoli

Raven’s life

Så blev det Onsdag og min dag igår stod på en masse ting, men en masse sjove og hyggelige ting. Jeg startede morgenen ud med en god juice bestående af broccoli, rødbede, æble og ingefær og så smuttede jeg ellers afsted til Instagram event hos Bloggers Delight. Det var 2 timers helt vildt spændende oplæg og super lærerigt at være med til at få et blik bag om selve den app vi alle er så afhængige af. Jeg fik lært en helt masse om deres nye algoritme, hvordan man kan booste sit indhold og diverse andre ting der er blevet ændret i løbet af de seneste år, siden Facebook overtog, faktisk alt sammen nogle ting jeg selv har undret mig over hvorfor de har ændret, som nu gav virkelig meget mere mening og gav mega god motivation for at bruge appen!

Udover det så har jeg været på Polhem til kl.17  hvorefter jeg mødtes med min veninde Mette. Vi  havde besluttet os for at skulle en tur i Tivoli  og se den flotte Halloween udstilling – jeg elsker altså Tivoli når der er så hyggeligt. Herefter cyklede vi til open mike her på Frederiksberg, hvor en masse upcoming komikere samt gamle garvede prøvede deres ting af, bla. Frank Hvam og Mark le Fèvre. Så en god start på morgenen og en grinende slutning på dagen i godt selvskab – det var vidst en dag jeg ikke kunne klage over.

Som ses ovenover så har jeg taget en masse billeder og der er selvfølgelig link til mit outfit også!

Må I nu have en fortsat skøn uge

Love, Raven

ps. det lille hjerte som ses vandt jeg mit aller første tivoli spil haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For the vintage lover