Instagram x Bloggers Delight event & en tur i Tivoli

Ny rejse er bestilt

Rejser i Raven’s life

Privat pool

 

Lejlighed

Godmorgen skønne læsere, så blev det fredag og jeg kan tidligt denne gang afsløre lokationen for næste rejse. Lige som vi sad og snakkede om ferier, varme og en stor rejselyst på arbejdet igår, så sendte min mor, min søster og jeg, en mail om, at hun har lejet en lejlighed ved Nice til næste sommer. Jeg har faktisk aldrig været i Nice, Cannes eller Monaco, selvom jeg har været i Frankrig maaange gange før, så jeg glæder mig allerede nu til at opleve de 3 byer, over de 8 dage vi er der. Der er jo lidt (meget) tid endu, men så er der noget at gå og se frem til. Vi kender vidst alle sammen godt det med, at når ens rejsemål er bestilt, så er det ligesom blevet en realitet i stedet for bare et ønske – så nu er første ferie planlagt i år 2019.

Nu er der jo ikke længe til turen går til Milano læs mere om det her.

Rigtig skøn fredag og weekend til jer derude, jeg skal både på arbejde, til pressedag på Polhem og ind til Helen skin n’ care i dag – alt det hører i snart mere om.

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram x Bloggers Delight event & en tur i Tivoli