Ny rejse er bestilt

Interior wishlist 1.0

Interior wishes

Ellos Nathan Lampe 

Montana Dream

H&M Home bordlampe 

Ellos Betty skænk

H&M Home vase

Nu varer det simpelthen ikke længe før at I får lov at se den læænge ventede lejlighedstour. Det har taget mig en evighed at synes her var “klar nok” til en rundvisning, da jeg virkelig er perfektionist, og jeg synes hele tiden der lige manglede det sidste, før jeg ville filme den og vise jer rundt. Nu er jeg lidt nået til det punkt hvor jeg har indset, at jeg kunne blive ved at tænke at der lige manglede noget, for bliver man egentlig nogensinde helt færdig med sådan noget indretning? Så nu håber jeg, at jeg får tid til at klippe min rundvisning sammen i løbet af næste uge wiii!

I mellemtiden så har jeg her samlet mine største ønsker til mit nye hjem ovenover, jeg elsker nemlig selv at læse og se andres ideer til interiør, så måske mine også kunne inspirere jer. Hvis ikke, så kan I sidde og tænke over hvordan i alverden min lejlighed er indrettet 😀

Nu vil jeg smutte på arbejde – masser af weekendsknus

Love, Raven 

Ps. Husk I kan følge mere med på min Instagram: Mathilderavnc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny rejse er bestilt