Det skal du vide om Instagram nu

1 dum besked og 12 negative tanker

Jeg er en pleaser med stort p, og jeg kan virkelig ikke lide følelsen af, at nogen ikke kan lide mig eller synes at det jeg laver er såkaldt “kikset”. Jeg modtog en besked her den anden dag, faktisk har jeg modtaget rigtig mange fra ham og jeg ved han også skriver nedværdigende til andre, men denne var en “ej nu stopper du, du er jo flov” som svar til min NA-KD haul. Først ramte det mig faktisk, og jeg blev helt i tvivl omkring hvorvidt jeg skulle slette den story eller ej. Det er jo ikke nogen hemmelighed at mit sind ikke er det stærkeste overfor negative kommentarer fortiden, så jeg brugte lige noget tid på at overbevise mig selv om, at det altså ikke var mig der var noget galt med, men tværtimod ham der har behov for at skrive sådan der er noget galt med. 

Som sagt så er dette ikke første besked og han har også postet forskellige ting på hans egen story omkring mig, og andre piger. Jeg har længe bare ignoreret det i håb om at det så ikke var særlig spændende, og jeg har også længe ønsket bare at blokere ham, men jeg var bange for at han så ville skrive ting om mig jeg ikke selv kunne se. Nu blev det til en blokering igår, da jeg blev enig med mig selv om, at jeg ikke har brug for de negative ting i mit liv, og hvis han så skulle få lyst til at skrive grimme ting om mig bag min ryg, så er det vidst endnu mere ham der er noget helt galt med. 

Det fik mig også til at tænke over hvorfor man har et behov for at hakke ned på andre? Hvis du ikke kan lide hvad du ser, hvorfor så følge med? Det er nemlig ikke alle der vil elske dig, og selvom man kunne ønske det, så vil der altid være nogen der synes ditten og datten, men hvorfor så ikke bare trykke unfollow. Jeg forstår simpelthen ikke at man kan have et behov for at gøre andre kede af det, og få dem til at føle sig til grin, det giver ingen mening i mit hovede. Men i sidste ende så må det jo være manglende selvværd, som de prøver at hente,  ved at få nogle til at føle sig mindre værd. Så jeg har faktisk lidt ondt af dem der føler behovet. 

Denne person er faktisk en jeg har snakkede fint med engang når vi stødte ind i hinanden, men hvad der er sket for ham siden, det er mig en gåde, alt jeg ved er ihvertfald, at jeg aldrig har gjort ham noget. Så nu håber jeg virkelig det stopper med daglige negative beskeder eller kommentarer.. 

Jeg kom passende forbi denne quote på en af mine veninders story, og jeg kunne ikke have beskrevet det bedre selv. Bloker eller fjern de negative ting i jeres liv, og husk på at det er kun folk under dig selv, der har behov for at hate på dig. 

Nu starter en ny uge, og jeg håber I får en dejlig en af slagsen. 

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du vide om Instagram nu