Egypten & 1 dag i Kairo

Året der gik

Raven’s life 

2018 har været et år jeg sent glemmer. Det har både været det mest lærerige, fantastiske, oplevelsesrige og ikke mindst skønne år jeg har haft, samtidig med det har været det mest psykisk hårde år jeg nogensinde har oplevet, hvor jeg har lært at man godt kan ramme bunden, ligge og rode lidt rundt dernede i noget tid, og alligevel formå at rejse sig igen, med en endnu stærkere psyke end før. 

Mit 2018 havde en tumult start. Jeg arbejde alt for meget, trænede endnu mere, rejste lidt – samtidig med, at jeg på ingen måder kunne finde mig selv, gik jeg i min egen verden og håbede ingen så hvad der foregik under det ydre. I april måned gik hele processen igang om at få det bedre, forløbet hos lægen begyndte, videre til psykolog og så var der jo lige USA-turen ind i mellem. En tur der var det fedeste jeg nogensinde har prøvet og som er en rejse jeg aldrig vil glemme. Den har lært mig SÅ meget om mig selv, og om det at sætte pris på livet, selvom min psyke var på sit værste lige præcis der. Jeg græd faktisk næsten hver dag på det her tidspunkt, for jeg var absolut ikke særlig meget i bedring, da jeg rejste, lige meget hvor meget jeg prøvede at vise jeg var, og jeg var slet ikke der hvor jeg kunne håndtere at spise “alt” det mad jeg fik derovre, dog vidste noget i mig godt, at jeg blev nød til at indtage det, for at kunne opleve de ting jeg gerne ville, hvilket endte ud i tilbagefald til andre metoder. 

Det resulterede i et mega tilbagefald da jeg kom hjem, psykisk på et plan jeg ikke havde oplevet før, jeg har faktisk aldrig nogensinde følt mig så langt nede som jeg gjorde da jeg kom hjem – jeg følte mig så utilpas i mig selv som jeg aldrig nogensinde har gjort før, og jeg var så ked af det hele tiden. Der var intet jeg hellere ville end at tabe  5 kg, og gerne lige 3 kg mere end det (it never ends). Det var alt jeg tænkte på, alt min hjerne ville fokusere på og det gjorde mig så træt hver eneste dag. Jeg skulle starte ved psykologen igen og endnu værre var, jeg vidste, at jeg skulle på Stolpegården i behandling, hvilket nok var det sidste jeg kunne overskue, at skulle starte et sted hvor jeg rent faktisk skulle blive bedre. 

Trods de her måneder som ikke har været særlig tydelige på de sociale medier, selvom jeg virkelig har prøvet at åbne op, og engang i mellem fortalt jer lidt hvad der foregik, så har jeg ikke helt turde møde konsekvenserne, udelukkende fordi jeg var bange for hvad folk tænkte om det, og fordi jeg absolut ikke ville defineres som “syg” på mine sociale medier. Som tiden gik, jo mere hjælp jeg fik, jo bedre har jeg fået det.  Jeg satte ned på mit arbejde, begyndte at lytte til folk omkring mig og vigtigst af alt fandt jeg ud af jeg slet ikke var alene, unormal eller havde nogen som helst grund til at skamme mig (selvom det stadig er svært) og dette skal I tildels have tak for! Tak for støttende beskeder, opmuntrende ord og for alt følge med på mine profiler fordi I har lyst og fordi I finder mig inspirerende det er jeg evig taknemmelig for! 

Jeg har lært så meget om mig selv på dette år, at jeg føler der er en verden til forskel på hvordan mit mindset var for 12 måneder siden, til i dag. Jeg har lært at håndtere mine nedture, jeg har lært ikke at sammenligne mig selv med alt og alle (så godt jeg nu kan), jeg har lært at se mere positivt på mine omgivelser og ikke mindst lært at sortere det fra, som ikke gør mig glad i min hverdag, og sidst men ikke mindst har jeg lært at åbne mig op for at alt ikke behøver at være perfekt, og at det er OKAY at have det svært nogen gange, hvilket har været rigtig svært for mig at accepterer og anerkende i og med at jeg følte mit liv “burde” være perfekt for at nogen ville kunne lide mig, og fordi det var sådan jeg troede jeg skulle fremstå. Men man kan sagtens være sød, glad og smilende og have det rigtig godt samtidig med det er helt okay at være ked af det nogen gange, og det skal der være plads til ved os alle sammen!

Min psyke nu sammenlignet med for et år siden, har rykket sig fra at alt og alle omkring mig påvirkede hvordan jeg havde det, til at være meget mere afslappet omkring mig selv, mine omgivelser og ikke mindst mine sociale medier. Det er en hobby, et arbejde, men mest af alt noget jeg hygger mig rigtig meget med og dét er det jeg gerne vil vise jer – alt det der inspirerer mig, ikke bare hvad jeg tror “folk synes er fedt”. Og ja jeg har stadig meget at lære, at kæmpe med og at blive endnu bedre til, men tro mig, selvom jeg stadig har mine dårlige dage, så er der så mange flere glade, positive og lette dage hvor jeg ikke sidder og synes livet er for hårdt til at håndtere. 

Jeg ønsker, ved at dele dette år med jer, at du der læser dette aldrig skal føle du ikke kan komme op fra hulen igen, at du ikke skal føle du er alene nogensinde og at du forevigt og altid vil huske du er så meget mere end du tror og at du er god nok præcis som du er – “where ever you are is always the right place. There is never a need to fix anything, to hitch up the bootstraps of the soul and start at some higher place.Start right where you are” – Julia Cameron

Mit år slutter med at være kommet ind på CPH Business, hvor jeg skal læse markedsføringsøkonom, jeg er blevet signet hos Bloggers delight, mit liv forgår på Frederiksberg i min dejlige lejlighed og alt jeg ønsker i 2019 er at få endnu mere kærlighed ind i mit liv. Ikke mindst for mine omgivelser, venner, veninder, familie men også for alt der skulle komme til i det nye år – og jeg er SÅ KLAR. Jeg har allerede 4 planlagte rejser og jeg glæder mig til alt det byder på!

ps. hvis der var nogen der havde sagt til mig i sommer, at jeg skulle spise en æbleskive til jul var jeg begyndt at græde ved tanken, men jeg kan fortælle jer at det har jeg, og jeg har endda gjort det mere end 1 gang! så husk det nu, tal om tingene – der kan ske meget på 1 år. 

Igen tak til alle jer der følger med <3

Love, Raven 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egypten & 1 dag i Kairo