Året der gik

Next destinations and a little travel throwback

Mit 2019 starter ud med masser af rejser, og som nogen af jer nok allerede har set på Instagram her så rejser jeg allerede igen på fredag, til London,  hvorefter jeg er hjemme et par dage inden turen går til New York og derefter Val D’Isère, hvor jeg slutter af med en skitur. I forbindelse med et nyt rejse år, tænkte jeg, vi lige kunne tage et kig tilbage på mit 2018 i rejser <3

Ser here you go, en lille lookbook fra start til slut.

Andorra 2018

New York 2018

 

Las Vegas 2018

San Diego 2018

 

Los Angeles 2018

Malibu 2018

Santa Maria 2018

San Fransisco 2018

Milano 2018

Egypten 2018

Der kommer så mange spændende rejser på bloggen og jeg glæder mig til at vise jer dem!

Love, Raven 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik