Next destinations and a little travel throwback

London mini guide

Raven’s life in London

Så er jeg hjemme fra London og det er jo, som I nok ved, ikke første gang jeg var forbi en af mine yndlings byer, men faktisk 6 gang og derfor blev der også opdaget flere nye og spændende steder, som jeg nu vil dele med jer! Der var en del efterspørgsel på hvor det var vi var henne at spise, hvor vi boede osv.

I kan læse mit sidste indlæg med massere af spisesteder og mine favorit shoppingsteder i dette indlæg London hotspots

Denne gang boede vi faktisk på hotellet liiige ved siden af der hvor jeg boede sidst jeg var der. Denne gang var det bare på “Lord Jim Hotel” hvilket også er placeret lige med Earl’s Court metro og dejlig centralt til stort set alle steder. Vi anvendte dog kun Uber da det er meget billigt i LDN.

Udover det så har jeg et nyt favorit sted som simpelthen er et must for alle der besøger London! I har måske hørt om det, og set en masse lyserøde billeder, men tro mig, der er intet billede der kan beskrive hvilken stemning og hvor mega smukt der er på Sketch – vi prøvede på alle måder at få det captured men blev hurtigt enige om, at det skulle opleves før man kunne mærke det helt haha. so go there!

Natklub-wise så var vi denne gang på Toyroom og Scandal som var to steder jeg ikke havde været på før – i indlægget ovenover har jeg skrevet en masse andre som virkelig også er en nat værd! Derudover er der kommet et par nye til; Reign og Opium London. Alle steder i London er altid virkelig fede og musikken er såååå meget bedre end her i kbh – det kunne de danske klubber godt lære lidt af 😉

Nu var vi der jo kun lige hen over en weekend, men vi nåede dog alligevel to brunch steder som også var virkelig gode (vi havde lige tjekket lidt ud hjemmefra haha) så hvis I er ude efter noget lækkert morgenmad så prøv helt klart “The Breakfast club” (hvis I vælger den der ligger i Liverpool, så er der nogle så hyggelige markeder med alt muligt vintage, hvor jeg bla. fik mig nogle ting til min lejlighed) og “The Good Life Eatery” har en masse vegansk, glutenfrit osv. oooog den bedste avomad!

Håber det kunne give lidt inspo – nu er jeg snart med flyveren på vej til New York, så jeg glæder mig til at vise jer min uge derovre!

Love, Raven 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next destinations and a little travel throwback