When in New York

Phuket, Thailand

Raven’s life i Thailand

Long time no see, det skriver jeg vidst efterhånden lidt for ofte herinde, men som det ser ud nu, så kommer der gang i bloggis her igen da min motivation er tilbagevendt, og jeg langt om længe føler mig rigtig inspireret til at dele en masse med jer – som I ved skriver jeg jo kun, når jeg føler der er noget at skrive om, for hvad er der ved at læse et halvhjertet indlæg?

Nok om det, jeg befinder mig, som en del af jer nok har set, i Thailand på øen Phuket, hvor jeg nu har tilbragt 8 dage og har 4 tilbage. Derfor tænkte jeg at dele lidt ud af hvad den første uges tid er gået med, selvom vi dog mest bare har ligget på stranden og badet en masse i poolen – her er hede varmt. (ikke at det gør noget for en sol-elsker som mig, men 35-40 grader betyder ren badning). 

Vi bor i en lille by der hedder Kamala, beliggende lige ved siden af Patong, på hotellet Thavorn Beach Village Resort & Spa, som er et virkelig lækkert hotel med en kæmpe pool, egen strand, gode værelser/beach houses og ikke mindst lækker morgenmad, så det kan virkelig varmt anbefales hvis man vil bo et roligt sted, men tæt på en by med gang i den.

Inde i Patong er der gang i den og mulighed for at feste, shoppe, få lækker mad og selvfølgelig opleve det thailandske marked, hvilket jeg klart vil anbefale alle at prøve! – Derudover kan man jo komme på en helt masse ture rundt på de forskellige ø’er, eller ud og opleve elefanter osv. men eftersom min familie og jeg har rejst 3 uger rundt i Thailand før, nyder vi bare Phuket i denne omgang.

Ovenover ses en masse billeder fra de første dage, og så regner jeg også med at der kommer en vlog op når ferien er slut, samt mit lovede “hvor er mine bikinier fra, indlæg”.

I må have en dejlig uge, håber I kunne bruge lidt af dette til hvis I nu selv står og skal til Phuket om lidt – nu vil jeg nyde resten af eftermiddagen her i solen.

Love, Raven

*husk I kan følge meget mere med på Instagram her, og hvis I har lyst kører der lige nu en konkurrence om kjolen der ses på nederste billede, inde på min profil 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in New York