9 sommer favoritter

Verona, Italy

Godmorgen søde læsere, det er stadig ikke ofte I hører fra mig herinde fortiden, men som I måske har set på Insta, så er jeg på ferie i Italien sammen med en veninde og nogen venner. I forbindelse med det, har jeg fået en masse spørgsmål til det tøj jeg har postet, så I får lige mine outfits’ so far, og en masse stemningsbilleder.

Jeg befinder mig lige pt. i det hyggeligste sommerhus lidt uden for Verona, i en by der hedder Sant’Ambrogio di Valpolicella. Vi har indtil videre været en tur ind til Verona by, fået nogle lækre drinks og noget lækkert mad og igår stod den på en lang, varm hike i Molina waterfall park. Det var både en god work-out og en smuk tur,  som klart kan anbefales. Vi er så heldige at Peter har været her siden han var helt lille, så vi har kind of privatguide med os hver dag og får derfor spist og set en masse lokale steder jeg aldrig ville have fundet selv her i bjergene. I dag skal vi til Gardaland som er en kæmpe forlystelsespark, hvilket vi alle glæder os virkelig meget til.

Hvis du har lyst til at følge endnu mere med så kan du altid se det hele på Instagram her

Skirt from Lovechild, Top from Gina Tricot, Flipflops from Havaianas

  Dress from Na-kd, Shoes and bag from Balenciaga

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sommer favoritter