Verona, Italy

About a useful wardrobe

Raven’s life

Kender I det med at blive så opslugt af trends at man næsten glemmer om man egentlig selv er tilpas i den trend? Sådan er jeg gået galt i byen med mit klædeskab et par gange eller 10 – jeg er nemlig mester i at synes noget ser cool ud på andre, at jeg forkøber mig i diverse items, som jeg tror vil være lige mig, og så ender de faktisk bagerst i skabet straks efter instabilledet er taget. For sandheden er, at jeg egentlig aldrig kunne se mig selv i de spraglede farver, og sammensætninger af 3 forskellige patterns, selvom at jeg kan elske at se på hvordan en som Emili Sindlev mestre at sammensætte dette. Jeg har været meget frem og tilbage i min egen stil, nu det for kedeligt, nu det for farverigt, nu er der for lidt detaljer osv. osv. men jeg må indrømme at henover det sidste halve års tid, har jeg virkelig fundet ud af hvilken stil og hvilke trends der er mig og hvilke items jeg aaaaltid vender tilbage til – hvilket også kan ses på hvilket tøj der bliver brugt gang på gang og aldrig bliver skiftet ud i klædeskabet.

Jeg har ofte tænkt over hvad alt det “ligegyldige” tøj, jeg har formået at få ind af døren, kunne bruges til, og hvor dejligt det ville være at have et klædeskab, hvor man faktisk kunne sætte stort set alle sine items sammen til et outfit på kryds og tværs og føle de alle var favorit pieces –  det ville være lækkert!

Alle disse tanker er essensen bag noget jeg går og pønser på og så snart det er mere aktuelt, så glæder jeg mig så meget til at bringe jer med på rejsen i alt det der kommer til at ske.

Indtil da, så har jeg fundet mine 5 klassiske favorit items, som er på markedet lige nu:

  1. Satin skirt 2. Sandal heels, 3. Trenchcoat 4. Strap top 5. Iro playsuit

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verona, Italy