About a useful wardrobe

Fall vibes

Sommeren virker til at være ovre her i Danmark, ihvertfald godt på vej ned i graderne, hvilket specielt har kunnet mærkes de seneste to dage..! Jeg er derfor allerede begyndt at tænke i efterårs looks, trends og hvad jeg godt kunne tænke mig i min garderobe til de kommende kolde tider.

Jeg er jo så heldig at jeg smutter til USA i 3 uger i oktober, så jeg må liiige holde mig i skindet indtil da, for det er vidst ingen hemmelighed, at jeg hellere vil spendere mine penge i LA og NY’s vintage butikker end her i København.

Jeg har derfor fundet noget inspo af styles jeg er helt vild med til de koldere dage.

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About a useful wardrobe