Afrejse om 1 uge

Madison Professional – hårbørster i sublim kvalitet

Dette indlæg er reklame for Billigvoks.dk (Madison Professional)

God eftermiddag søde læsere, eller morgen er det her ved mig, but anyway, jeg har det seneste stykke tid testet 4 forskellige hårbørster fra Madison Professional, og jeg er uden tvivl virkelig imponeret og glad for dem alle sammen. De har lavet en her serie hvor du har mulighed for at få en børste der passer lige til din hårtype og behov. Du kan se alle typerne her på billigvoks.dk.

Derudover så er det produceret på en familieejet sydkoreansk børstefabrik hvor Madison professionals ønsker at skabe de ultimative bedste hårbørster, baseret på de bedste materialer, men til et prisniveau, der ligger langt under, for hvad man normalt ser børster i denne kaliber til.

Jeg vil nu skrive lidt om hver børste og dens funktion, og som I kan se har de formået at komme hele vejen rundt ved ikke kun at tænke på funktionen, men også har fokuseret på at få designet til at spille med kvaliteten – flot, stilet og eksklusivt look. 

Soft Detangling brush: er til dig der er på udkig efter en hårbørste som kan hjælpe når dit hår er filtret, uden at gøre ondt! Den er samtidig skånsom mod hovedbunden og virker også stimulerende for blodcirkulationen. Jeg har haft rigtig stor glæde af denne når det har været blæsevejr eller efter en dag hvor mit hår har siddet i knold hele dagen, for her er mit hår umuligt for mig at få redt! Du kan læse alle resten af denne børstes gode kvaliteter her.

Boar Nylon Brush: Denne børste kan både fåes i medium og large hvilket jeg synes er en kæmpe fordel! Jeg har altid synes det var irriterende at min hårbørste fyldte så meget på ferier, samtidig med at jeg elsker en stor hårbørste derhjemme – her kan du så få den med samme gode funktion i begge størrelser. Hårbørsten her er en kombination af vildsvinehår og nylon, hvilket sikrer et silkebldt look som finish, denne børste anvender jeg til tørst hår som udgangspunkt da jeg virkelig oplever det silkebløde look her, og der skal meget til for at få mit hår til at vise den effekt! Jeg har døjet rigtig meget med elektrisk hår, specielt hen over efterår/vinter når alle striktrøjerne kommer frem. I og med at denne børste følger håret naturlige form modvirker dette statisk elektricitet og efterlader et sundt og velplejet look. Læs endnu mere om hårbørsten her.

HyperFlex Boar Brush: Denne er fremstillet at vildsvinehård og ekstra tynde børstepigge hvilket gør den skånsom og blid ved anvendelse, og derved hjælper til at håret forbliver sundt og stærkt. Det specielle ved denne frem for de andre er at den har en fleksibel struktur så den nemt følger konturerne i håret og har et ergonomisk design, så den er god at holde på og ikke glider nogen steder i grebet. Jeg har helst sikker anvendt denne mest til vådt hår, da mit hår er meget “fint” og har derfor haft mere glæde at de andre børsters effekt ved tørt hår. Læs alt om denne lige her.

Hvis du som mig har ventet lidt på at kunne købe en virkelig god kvalitets hårbørste men til en overkommelig pris så vil jeg helst sikker anbefale disse! Du kan se hvor de forhandles nær der via Madisonprofessional.dk og så kan de selvfølgelig også køber på Billigvoks.dk

Jeg håber I får en skøn torsdag og nyder den kommende weekend.

Love, Raven 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afrejse om 1 uge