Madison Professional - hårbørster i sublim kvalitet

Gode træningsøvelser på ferien

Træningsrutiner på rejser

Inden jeg rejser på ferie, tænker jeg ofte på hvordan jeg får trænet,  hvis mit hotel ikke har en fitness afdeling. Og hvis man ligesom mig har brug for “the after-workout feeling”, og derfor godt kan lide at træne på sine ferier, så har jeg virkelig manglet inspiration til hvordan jeg fik det hele med. I og med det også er et af mine ofte stillede spørgsmål på Instagram; hvordan holder du dig trænet?, tænkte jeg det var et oplagt emne lige at komme ind på her på bloggen.

Jeg har fulgt Xenia Adonts på instagram, i rigtig lang tid nu, og har altid beundret hende for at få sine rutiner med sig, selvom hun konstant er på farten, her taler vi ikke kun lige 3 uger, og jeg har derfor ladet mig inspirere af at se, hvordan hun altid bruger naturen som sin træningsmakker, i alle de byer/lande hun besøger, om det er haverne i Paris eller hiken til Hollywood sign, så er det jo altså ikke nogle dårlige steder at gøre sit besøg til en workout. 

Med hendes inspo i baghovedet har jeg fundet mig nogle gode øvelser, som jeg har kunnet lave næsten hvorend jeg er havnet, og dertil også brugt nogle af turistattraktionerne som en god workout, det er en win-win – det er en del sjovere at lave cardio i Central park eller ved at hike i naturen!

Nedenunder er her nogle øvelser jeg har anvendt fra Kayla Itsines træningsvideoer – de har virket virkelig effektivt for mig!

Oblique work-out

Se også Outdoor work-out og Bodyweight work-out

Håber det er til hjælp for dig der også har stået og manglet noget inspiration til, hvordan man kan holde træningen vedlige, specielt på de længere rejser. 

Love, Raven 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madison Professional - hårbørster i sublim kvalitet