Gode træningsøvelser på ferien

What I wore in NY

Better late than never, som man siger – jeg er lidt sent ude med det her indlæg trods de søde henvendelser, specielt på de trøjer/toppe jeg havde på, på min rejse. Men nu har jeg altså fundet links til dem alle (næsten), så så er der ikke så meget mere at sige end at jeg håber det stadig er til hjælp, for jer der ikke har kunnet finde dem i butikkerne.

Top fra h&m og bukser fra Zara (er ikke online)

  

Bluse fra Na-kd, bukser fra Re/Done og halskæde fra Leojoro.com

Trøje fra h&m, bukser fra Zara, taske fra Saint Laurent og sko fra Nike.

Håber I har en rigtig dejlig weekend!

Love Raven 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode træningsøvelser på ferien