Sunde pandekager, vafler og bananbrød

Living room interior

For the living room

De seneste par uger har jeg haft en urgent lyst til at lave om i min lejlighed, eller ihvertfald tilføje lidt fornyelse i diverse rum. Måske har det noget at gøre med at mørket er faldet på, og man nu derfor tilbringer en hel del flere timer indenfor – lysten er i hvertfald meget større for interiør køb her i efteråret/vinteren, end om sommeren når valget står mellem tøj eller ting til hjemmet.

Jeg elsker selv at læse disse slags indlæg og vil derfor vise jer, hvad jeg går og drømmer om til min stue. Det kunne jo være, at nogle af tingene er noget, som I har gået og ledt efter til jeres eget hjem.

Min minimalistiske stil har forelsket sig i dette vitrine skab fra Lindenbjerg design, da jeg synes det vil give et så fint touch til min stue, som pt. ikke består ikke af særlig mange ‘dekorations’ møbler. Det er meget enkelt, klassisk og så er jeg vild med at det er så åbent i form af glasruderne hele vejen rundt og ikke kun foran.

Foto: Ellos

Dette spejl cube bord har også stået på listen i et stykke tid nu – jeg synes det er lige tilpas specielt samtidig med, at det er ret så enkelt. I forbindelse med dette bord kommer vi til, hvilken lampe jeg rigtig godt kunne tænke mig skulle stå og pynte ovenpå.

Foto: Balie Balie

Nemlig denne fine sag fra Balie Balie, med lys i både lampefoden og lampeskærmen. Således at når den er slukket er den faktisk bare sort, som ses på billederne.

Foto: Desenio

Som en sidste lille ting vil jeg så gerne have mig den billedcollage væg, som jeg længe har gået og visualiseret for mig. I og med at mit spisebord er mørkebrunt træ og 2 af mine stole er af naturgrøn velour, så synes jeg disse plakater, blandet med lidt jordfarver, vil give et rigtig fint touch. Sammen med lidt planter, nogle brune vaser og fine blomster, så er jeg ret sikker på min stue vil være ret fin hvis disse ting får en plads derinde.

Så er der også lidt inspiration til julegavelisten – I må have en dejlig weekend. 

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pandekager, vafler og bananbrød