6 items which never goes out of style

Stripes and Yellow vibes

Coat from Samsøe Samsøe, Shoes som New Balance, Jeans from Levi’s, Top from Na-kd, Belt from Gucci and bag from Balenciaga.

Jacket from Zara, Shoes from Nelly, Jeans from Designers Remix, Shirt from Monki and bag from Balengiaca.

Rainy days in Raven’s life

Så er efteråret vidst også ankommet og jeg synes allerede det er hamrende koldt udenfor. Derfor ville jeg lige vise et par outfits, som er nogle af mine yndlings items til dette triste vejr, da jeg godt kan lide at mine outfits ikke bliver alt for grå og kedelige, samtidig med de ikke skal være alt for specielle haha.

Noget jeg elsker at pipe mit outfit lidt op med er striber. Om det er på langærmede, t-shirts eller skjorter, så gør det bare lidt ekstra for et ellers meget neutralt outfit. Personligt er jeg vild med Mads Nørgaard, Samsøe Samsøe, og Weekday når det kommer til striber. Her kan jeg også finde trøjer i alle prisklasser til hvilket formål trøjen er. Derudover er jeg helt vild med mine nye gul/orange t-shirt, som lige giver lidt ekstra kulør. Støvlerne har jeg lige fået hjem, og jeg elsker dem allerede! Synes selv de lige giver dét ekstra som jeg godt kan lide.

Håber I kunne bruge det lidt som inspo.

Xx Ravn

#nouwoutfit

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 items which never goes out of style