​February motivation: Less is more

​Today’s outfit

Blazer #movesbyminimum here, Jeans here, Top here, Boots similar here (on sale) belt vintage from Dolce & Gabbana and bag from Balenciaga.

Raven’s life

Jeg har efter arbejde, haft en rigtig få-de-manglende-ting-gjort dag i dag, hvor jeg bla. har fået ordnet nogle ærinder inde i byen og ikke mindst herhjemme, fået gjort rent og forberedt mig lidt på pakning til ferien samt fået skrevet budget, planer ect. ned for den kommende måned, så er jeg set for the next few days. Jeg er nu lige kommet hjem fra Frederiksberg hvor Jose og jeg mødtes til en god snak på en cozy lille café, hvilket var tiltrængt og virkelig hyggeligt.

Jeg var (i anledning af Justin’s fødselsdag ?) som ovenover hoppet i mine nye vintage Levi?s bukser (fra VinoKilo ) og har hertil fundet mit virkelig gamle Dolce & Gabbana bælte frem efter mange år i skuffen, men som jeg af en eller anden grund faktisk synes var meget fedt i dag haha. Udover det har jeg min checked blazer på fra Moves by Minimum og mine boots fra Bershka. Der er link til alle tingene ovenover.

Nu vil jeg smutte i seng og så håber jeg I får en dejlig weekend fra i morgen eftermiddag af!

Xx Ravn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​February motivation: Less is more