#MITLORTELIV: DET SKULLE VEL SKE

​When traveling I always…

Always in Raven’s suitcase

Jeg elsker personligt at læse omkring hvad andre altid har med sig når de rejser, og få tips til hvilke ting der er et must at have med sig i kufferten. Vi har jo alle de ting vi altid medbringer os ligemeget om det er solferie, forretnings -?ferie? eller skiferie så I og med, at jeg jo lige nu er ude at rejse, tænkte jeg, at det ville være et oplagt tidspunkt at skrive et indlæg omkring hvad jeg altid har med mig på mine rejser, so here goes;

Til huden;

Jeg har altid en fugtmaske med mig samt min elskede ansigtcreme fra beauty patifique som kan bruges både som dag og natcreme samt min biooil der kan bruges til alt. Med mig har jeg også altid en body lotion og min elskede concealer fra Garnier, som jeg efterhånden har brugt i 3-4 år og er virkelig glad for!

De små always-bring-with-you ting;

Jeg er typen der har en læbepomade i alle mine tasker og det har jeg selvfølgelig også med mig på alle mine ferier sammen med en neglesaks, en masse elastikker, en neglelak, ved godt det måske ikke er det alle medbringer sig, og selvom jeg størstedelen af mine ferier aldrig får det lagt, så har jeg altid en med i tilfælde af at jeg skulle få brug for en haha. And don?t forget, høretelefoner, en bog og dit yndlings magazine.

Tøj, tøj og atter tøj;

For hvordan vælger man lige hvilke noget tøj man skal have med? Det er practically en umulig opgave, men jeg har altid 3 items som er med mig ALTID. Hyggesokker, mine Calvin Klein natbukser eller Purpose tour jogging pants og min yndlings bh. Jeg rejser ikke uden disse 3 items da de ikke bare kan ?erstattes? af andet tøj.

Ovenover ses lidt stemmningsbilleder i bla. mine purpose bukser – vitterligt de behageligste!

Må I have en dejlig weekend,

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MITLORTELIV: DET SKULLE VEL SKE