How to get started on Instagram

Balenciaga triple S

Too late or just the beginning?

Dilemmaet, for mig, omkring de berømte triple s sko, er at alle kan bære den i hvid og alle bærer den i hvid, sådan set. Den lancerede for første gang sidste år i start december ish, det vil sige den har sådan set været på markedet i et lille år, dog kun i meget få eksemplarer, hvilket gjorde den både eksklusiv og ekstremt eftertragtet! Og det er ikke nogen hemmelig, at jeg synes de er fede og har ledt efter dem lige siden jeg så dem sidste år! Men en del af det image ved denne sko, var bare også at ikke særlig mange havde dem, hvilket for mig er spoleret lidt nu, da jeg føler jeg ser dem lidt overalt både Instagram og gaden, hvilket er lidt ærgerligt da man så har ?set den? nu, i og med at de helt store også har haft dem i 1 år, aka kind of old news.. if you feel me. Men når det så er sagt så er skoen rigtig fed og en ting som ikke mange kan/gør er at bære den i nogle af deres mega fede farve sammensætninger – det er for mig mere stylish hvis man tør gå lidt imod det ordinære, så cadeau til den der formår at style sådan et markante sneaks!

Som en lille bonus info hvis du sidder og tænker at du bare må eje denne hvide sko, så synes jeg bestemt du skal go ahead og tage et smut forbi Illum hvor de i lørdags landede i butikken!

Hvad synes I, er de først på vej op nu eller synes I de har været ude for længe til at lave ny lancering?

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get started on Instagram