​Helmut Lang special edition

​My next destination

Raven’s life

Så er det blevet tid til at dele min næste rejse destination med jer! Hvert år tager min søster, far og jeg på skiferie, da vi eeeelsker at stå på ski. Jeg har lige siden, jeg ikke engang kan huske, været på skiferie hvert år. I år går turen så til Andorra, Spanien, hvilket er et ski-sted jeg aldrig selv har været før, da vi mest har været i Frankrig, Østrig, Norge, Sverige og Italien. Så det bliver fedt at prøve et helt nyt område.

Skiferier er for mig nogle af de hyggeligste ferier, da man bare går rundt i hygge/afslapningstøj eller skitøj hele dagen (bortset fra skiturene i gymnasiet, de havde vidst en lidt anden vibe). Som ses ovenover har jeg lavet en lille collage over mine yndlings ting at medbringe på skiferier og som skaber den rigtige hygge, afslapning og ski stemning for mig, når vi er afsted. Jeg tager aldrig afsted uden en god bog, en dejlig sweater og hyggestrømper til efter en lang dag på pisterne. Derudover så bliver min hud altid SÅ tør af kulden, ligeledes mine læber og derfor er både min creme og læbepomade en no go at komme afsted uden. Kortspil og små twix er bare skitur for mig, det er noget vi altid har haft med siden jeg var helt lille, og jeg forbinder altid de twix med ski. (kan så ikke tåle dem længere, så må finde på noget nyt…)

Glæder mig til at få postet lidt rejsebilleder igen når vi flyver afsted i uge 9-10!

Håber I har haft en god weekend

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Helmut Lang special edition