Coffee and Covers

5 Caféer du SKAL prøve

Favorites in Raven’s Life

Det ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at være på café inde i byen. Det er faktisk nok der jeg bruger de fleste af mine penge haha – så derfor tænkte jeg, at jeg ville dele 5 af mine yndlingscafeér med jer.

Det er 5 forskellige steder med lidt forskellige koncepter. Souls er en vegansk café hvor man også kan få glutenfri mad (og så har de verdens bedste Iced Chai latte) – dette er lidt det samme med 42 Raw. På California Kitchen spiser jeg, oftest, hvis jeg vil have verdens bedste salat, her kan man nemlig selv vælge hvad der skal I og hvis man ønsker den vegansk er der bla. tofu i stedet for kylling.

Cafè No. 11 på Sankt Annæ, er den hyggeligste café til en kop kaffe i eftermiddagssolen og har en dejlig rolig stemning. Dette er nok mig og Josies favorit når vi lige skal have en small talk. Sidst men ikke mindst er der Papirøen, som jo ikke bare er én slag mad, men aaaalt muligt forskelligt hvilket gør det så charmerende. Jeg elsker sommer aftner med den funky musik og den gode stemning og så er maden bare SÅ lækker lige meget hvad du vælger.

Ovenover ses lidt billeder fra de forskellige steder, så hvis ikke du har været der endnu så se at kom afsted.

Håber I nyder jeres uge indtil videre og hvis I vil følge med i de forskellige cafeér jeg besøger kan I også følge mig på Instagram her.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee and Covers