​Some of my guilty pleasures

Mini New Zealand guide

Raven’s travel guide

Lige om lidt, så er det faktisk 1 år siden (hold op tiden er gået stærkt), at jeg sad i flyveren på vej til New Zealand, for at rejse nord og sydøen rundt. Jeg har derfor valgt at lave en lille rejseguide til de eventyrslystne som evt. planlægger eller måske rejser afsted lige om lidt, over hvad jeg synes et et must try and see imens man er der! Jeg tror personligt aldrig, jeg kommer til at opleve et land smukkere end New Zealand, eller et land som giver så mange fantastiske indtryk og oplevelser. Nok så mange gange som man har hørt at det er det smukkeste land i verden, lige så bliver man overrasket over hvordan det er! Man kan ikke forstille sig det før man har været der, simple as that.

Så her kommer min lille liste over ting du ikke kan tage hjem uden at have oplevet, og som var mine aller største oplevelser udover de fantastisk søde mennesker der bor derovre og deres enorme gæstfrihed.

x Svømme med delfiner

x Opleve Queenstown og alt hvad byen tilbyder

x Ferg burger(!!) Det er verdens bedsteburger bogstaveligtalt, den er faktisk kåret til at være det, og den lever op til dens navn!

x White water rafting

x Bunky jump + Swing (hvis ikke du har ligeså meget højdeskræk som mig)

x Auckland og Rangitoto Island

x Waitome Caves – her kan du bla. se de smukkeste glow worms lyse det hele op.

x Black water rafting

x Cathedral Caves

x Hot water beach

x Tongariro crossing hvis du er i god form!

x Pancake rocks

x Waiheki Island

x Oggg hvis du lige kan time det med at Justin også er in town samtidig, som mig, så mangler du ikke noget 🙂

Hvis du vil se alle mine billeder og læse om mine 5 uger i New Zealand, så kan du finde dem under fanen ?Travel? og lige her.

Jeg håber I kunne lide dette indlæg da det ikke er noget jeg har begivet mig ud i før, men eftersom jeg snart drager på en ny lang rejse, (mere info meget snart), så kommer der mere af sådan nogle små guides, hvis I ønsker det.

Rigtig god weekend fra mig.

Xx Ravn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Some of my guilty pleasures