Mondays can be good too

Mixed colors

Pants from Stig P, Jacket from Samsøe Samsøe (here), Sweater from Diesel (vintage), Shoes from New Balance and bag from Balenciaga.

Colors in Raven’s life

Jeg har i dag haft min første fridag i mange dage og den er blevet nydt fult ud. Jeg har fået ordnet en masse praktiske ting, der hurtigt hober sig op når man arbejder meget, så nu kan der sættes kryds ved dem! Jeg startede dagen ud kl.7.30 med en smuk gåtur ved stranden med Joey – smuttede så i fitness og herefter mødtes jeg med Luna på Frederiksberg til en kaffe og en tur i Helsam, hvilket kan tage sin tid for en veganer og glutenintolerant haha.

Ovenover ses dagens outfit som bestod af nogle dejlige farver jeg føler giver en god kontrast til hinanden, samt lidt billeder fra dagen.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mondays can be good too