My not so perfect Friday night

Highlights of the week

Weekly highlights in Raven’s life

Godaften dejligere læsere, så er det tid til en update for ugen der er gået. Jeg har haft en uge med op og nedture, like most of us probably… men der er stadig nogle lidt store beslutninger, som jeg venter på at få afklaret og for mig er det rigtig svært at stå i midten af ting, hvor jeg ikke selv er “in charge” for at tage den endelige beslutning.

Men udover det, har det også været en uge med hyggelige café turer bla. en tur på Henckell, lidt lækkert fra WeDoFood og så har jeg haft nogle motiverende træningsdag med nogle rigtig gode workouts.

THE highligt denne uge var min mandag, med Luna og Amalie, hvor vi spiste på ChinChin og havde en rigtig girl day – det var tiltrængt!

Målet for min kommende uge er forhåbentlig at få lidt styr på de sidste ting, så jeg kan få opdateret jer, samtidig med at jeg har et spise/træningsmæssigt mål der hedder intet usundt mad – dvs. i form af chokolade, slik, is, chips osv.

Jeg håber på en lidt bedre og mindre hektisk uge.

Sov godt og god uge til jer!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My not so perfect Friday night