​I do hate when #1

My not so perfect Friday night

My not so perfect life

“Going out, drinks with them girls, my stylish friends, cool outfits and perfect skin”

Jeg poster som regel billeder, oplæg osv. af, at jeg laver alt muligt hele tiden, og viser den “bright and shiny” side af min hverdag, men når det kommer til stykket, så har jeg også en del not so shiny days, som i dag, hvor jeg har tilbragt hele min fredag på arbejde fra kl.8.00 – 20.30 og så ellers bare hjem. Min hud er gået i selvsving pga. kulden og jeg er kommet til at spise gluten, da jeg ikke kunne modstå kagen der blev delt ud i 4.klasse i dag – så “kommet til” er måske ikke helt den rigtig vending, det lyder bare lidt bedre… (you get me..) Derudover har jeg den vildeste craving på alt muligt der indeholder ting jeg ikke kan tåle. Så her er jeg i min ikke særlig fancy Levi’s trøje, ansigtsmaske for at prøve at styre min hud og så selvfølgelig mine elskede glutenfree mulberries som en lille trøst for mine cravings.

Jeg tager ofte mig selv i at sidde og tænke, når jeg ser de helt store Instagram modeller eller store bloggere, åh gid det var mig, de har “such a perfect life” med massere af fancy hotel ophold, lækre rejser, massere af veninder de altid er ude med, og flotte slanke kroppe, men man skal nogle gange minde sig selv om, at selv dem som altid viser deres bright-and-shiny, også går rundt med deres crappy truths – og når man selv føler man er i sin egen crappy truth og tænker “er dette livet” så er det meget mere end det. Vi har alle shitty and shiny i vores liv, lige meget hvor glamourøst det så end ser ud for alle andre, så har alle deres struggles som man oftes ikke kender til som følger.

Så ja, sådan her kan en fredag altså også meget nemt se ud hos mig, not so shiny and not so perfect but yet again not too bad either.

Håber I nyder jeres start på weekenden, der kommer en nyhed herinde i weekenden, som jeg har glædet mig længe til at fortælle!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​I do hate when #1