7 items I always bring for holidays

An email from the crew and today’s dinner outfit

Relaxing time in Raven’s life

Mini-golf, læsning og sol, det er vidst dagens keywords for mine beskæftigelser. Det har igen været en skøn dag med masser af sol, dog lidt blæsende i forhold til igår, but who am I to complain?

Har basically brugt de fleste af døgnets timer på at ligge og sole mig, men da det blev liiiidt for kedeligt, så tog min far og jeg et slag mini-golf, hvor jeg selvfølgelig (næsten) vandt. I morgen står den så på Jetski, hvilket jeg virkelig glæder mig til!

Det er jo ikke fordi der sker det helt store her på hotellet og denne realxing ferie, men der var bla. karaoke aften igår, hvilket var ret underholdende! Så er der også sket det lidt akavede, at jeg igår modtog en mail fra en af hotellets arbejdere, som har haft fundet mig på Instagram og derved også min blog. Det var dog ikke nogle “overstregen” mail, bare en positiv feedback på min blog, en velkommen til Marokko og at jeg endelig måtte sige hvis jeg havde nogle spørgsmål eller lign. Måske han har lagt mærke til alle de billeder min familie render rundt og tager, og derved luret mig?

Her til aften er jeg hoppet i min nye top fra Calvin Klein samt mine Stig P bukser, Notabene sandaler, Meotine læderjakke og mine Versace solbriller. Synes selv toppen er vildt fed og kan bruges både til at have indenunder en mesh eller en helt almindelig bluse, samt at den kan bruges, som jeg har valgt at style den her til aften, til et par højtaljede bukser og evt. en læderjakke.

I morgen sker der lidt mere aktion, hvilket jeg ser frem til og nu vil jeg gøre mig klar til at gå ud og spise, så I må have en dejlig fredag aften!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 items I always bring for holidays