Today's designer dreams

​CPHFW Day n’ Night

Pants from Asos here, T-shirt from Helmut Lang, Roll-neck similar here, Jacket from Zara (sold out online), Shoes from Nike here and bag from Chanel.

From day to night in Raven’s life

Godaften, er den travle uge overstået, og jeg ligger endelig i min seng efter nogle lange men rigtig gode dage!

Min weekend har været fuld af gode stunder og med besøg fra jylland, samt en masse gode café ture og lidt events! Det er længe siden jeg sidst lavede et ?from day to night? indlæg, så det tænkte jeg det var tid til i dag!

Basically ses en masse billeder fra hele min dag + ændringen i mit outfit fra dagens strabadser til det mere festlige look om aftenen med kun få justeringer. Jeg elsker når et outfit kan laves om lynhurtigt, hvis man vil gå fra et mere casual look til et going out look.

Lige præcis med dette outfit, som ses ovenover, så er der egentlig ikke gjort særlig meget andet end at skifte trøje og binde den op, i stedet for at have den løst nede i bukserne, samt at tage min Chanel taske i stedet for min Balenciaga. Bare de små detaljer gjorde en stor forskel, i mine øjne, da det ændrede outfittet til et mere dinner-look end midday-look. Bukserne er klart også med til at gøre en forskel, da de ikke bare er sorte, og hvis man skulle have været til et mere fint arrangement havde jeg skiftet mine Nike ud med et par classy stilletter!

Håber I også har haft en dejlig weekend og at dette gav lidt inspiration til hvis man pludselig finder ud af at man vil i byen haha.

Xx Ravn

Ps. til alle jer der har spurgt om hvor mine bukser er fra, så er jeg ked af jeg ikke har nået at svare, men er glad for den fede respons på dem! I skal være lyn hurtige for de er udsolgt næsten hele tiden! Så keep an eye på Asos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's designer dreams