Sunday funday & week in pictures

SS18 Trends

The Denim look: Na-kd, Nelly, Asos, G-star, Levi’s and ReDone.

Trenchcoat: Na-kd, Nelly, Zara, h&m, Asos, COS, Burberry, Tommy Hilfiger.

Colors everywhere.

Long skirt: Zara, Asos, Nelly, Trendday.

Loose, long, slit dress: there will be a lot of these dresses in every store you step by very soon.

Trends in Raven’s life

Selvom vejret ikke ligefrem viser, at vi lige straks siger hej til foråret, så er det altså lige om hjørnet.

Jeg elsker, som sagt, at sidde og kigge på, hvad der bliver trends for den kommende tid og hvilke noget af det, som jeg synes er fedt til min stil (for der er da så sandelig også trends, jeg aldrig hopper med på haha). De seneste uger med fashionweek rundt omkring i hele verden giver, for mig, også en kæmpe inspiration til at vælge hvilke items, der er et must have dette forår/sommer (selvom de styles på catwalken først er til næste år, I know).

Jeg har ovenover lavet en lille billede collage af hvilke slags styles og hvilke farver mm. jeg tror der kommer rigtig meget frem over den næste tid, samt skrevet nedenunder hvilke steder, der efter mine erfaringer, bliver gode at finde disse ting henne. Nogle af tingene er allerede oppe på alle de forskellige hjemmesider og ude i butikkerne nu f.eks. de sandfarvede items.

Som ses i hovedtræk, så er det Denim wear i alle former og kanter, især dark denim, friske lyse creme farver, som næsten altid er en sikker vinder på denne tid af året, trenchcoats, farver, lange slim-fit nederdele og kjoler med slit i, samt (det som jeg elsker) ?lag på lag? stilen med loose fit og en masse forskellige styles/farver og detaljer mixet.

Jeg glæder mig til at kunne gå i mere detaljeret tøj, uden en stor vinterjakke til at skjule det hele!

Håber dette gav lidt inspiration.

Masser af mandags knus herfra.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday funday & week in pictures