Touchdown New York

2 day in NY

Raven’s life in New York

Så er vores anden dag i min nye yndlingsby allerede gået, thank god vi har 7 tilbage for jeg har det på ingen måde nået i alle de butikker jeg gerne vil ind i. Her er alt en shopaholic som mg kunne drømme om, og ikke nok med det så er butikkerne i en klasse for sig! Hvis man har fulgt med på, specielt min Instagram, eller min Snapchat har man fået et lille blik ind i nogle af de aller flotteste designer stores jeg længe har været i, hvilket der er endnu mere af i min NY-vlog.

Hvad jeg elsker aller mest er at gå ned af gaderne og genkende alle Shopaholic bøgernes sidegader og butikker samtidig med endelig at føle man er lidt en del af Gossipgirl og Sex and the City med alle disse skønne omgivelser. Forstår nu virkelig hvorfor Carrie Bradshaw var en sucker for denne by.

Vi startede dagen på Two Hands, som min søde veninde Terese havde anbefalet og holy moly, det er længe siden jeg har fået så lækker morgenmad, og hvad der er aller bedst er, at her er SÅ meget glutenfri mad. Derefter gik shoppingen ellers igang ved 10 tiden, et stop på en fin restaurant kaldet Cipriani midt på dagen, mere shopping og så sluttede vi lige på The Butcher’s Daughter hvor vi nød aften-solen. Vi har haft 30 grader og fuld sol hele dagen, så det har været så lækkert og meget varmt. Nu er vi lige blevet inviteret til et dinner-event på et vildt lækkert sted med lounge og club downstairs – dette får I mere at vide om i morgen!

Love, Raven

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touchdown New York