Goodbye Vegas, Vlog & Guide

San Diego my love

Dress from Zara

Raven’s life in San Diego

God aften, eller morgen er det nok ved jer, så er her en lille update fra San Diego, hvor vi har tilbragt de sidste 4 dage. Jeg har ikke lige fået skrevet herinde, da dagene simpelthen er fløjet afsted i denne skønne by. Jeg havde inden jeg skulle afsted fået at vide, at San Diego er en skøn by og det kan jeg da kun give dem ret i nu!

Vi har de seneste dage været i San Diego Zoo og set en masse skønne dyr, som derudover så ud til at trives rigtig godt! Det er en verdens kendt zoo som vi tænkte vi blev nød til at besøge. Derudover har vi været på hval/delfin sejltur, som udover min ekstreme søsyge, var SÅ fedt. Vi så så mange delfiner at de halve kunne have gjort det, jeg elsker virkelig de pattedyr. Vi har også været rundt i byen, set Gaslamp district, været ved La Jolla Cove og set en masse baby sæler samt besøgt en masse strande og set solnedgangen fra Sunset Cliffs, hvor der iøvrigt var et frieri lige den aften!

En lille sød historie her fra San Diego I må høre var her i onsdag hvor vi spiste morgenmad på en amerikansk diner der hedder Denny?s. Her mødte vi det sødeste ældre ægtepar der spurgte hvor vi kom fra, hvor høj William var og ellers fortalte lidt om dem selv. Da de så var gået og vi var ved at have spist færdigt kom tjeneren hen og sagde, at ægteparret der sad ved siden af os havde betalt for vores mad. DET er altså ikke noget man oplever hver dag og da slet ikke i Danmark. Det viste sig så at dette ægtepar kom på denne diner hver morgen og har gjort det de sidste 20 år – så vi efterlod dem en seddel med en sød besked som tak. Det er specielt noget jeg vil huske herfra.

Som ses ovenover er der en masse billeder fra dagene, og så kommer der guide og vlog op i morgen!

Nu er vores roadtrip for alvor igang og vi ses snart igen!

Love, Raven

1 kommentar

  • Aaron

    You look amazing Raven, that’s so nice what happened at Dennys!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodbye Vegas, Vlog & Guide