Top 10 on the wishlist

Yeezy Boost 700 & New in

Stribet bluse, Skirt and Jacket from Movesbyminimum, Shoes from Adidas x Yeezy and bag from Balenciaga

Blazer, T-shirt from Movesbyminimum, Shorts, Shoes and bag from Chanel

Shoes in Raven’s life

Nogen gange er man bare rigtig heldig, og denne gang var jeg en af dem, (igen – jeg har faktisk vundet yeezy før), som var så heldig at vinde et par Yeezy Boost 700 i Wood Wood’s raffle. Jeg havde vitterligt også deltaget alle steder jeg kunne se der var en mulighed haha, men jeg troede ikke jeg ville være heldig en gang til, da jeg sidst jeg vandt et par yeezy, glemte alt om at hente dem i butikken – det må vel også betyde jeg ikke ville have det par nok tænker jeg..? Men, igår var jeg så inde og hente disse skønheder, og jeg må ærligt indrømme, at jeg synes de er fede. Perfekt colorway og så er jeg vild med refleks detaljerne.

Derudover har jeg modtaget en masse lækkert tøj på det seneste fra Gina Tricot, som også kan ses ovenover. Der er outfit billeder fra i dag, og fra den anden dag, da det sæt tøj blev utrolig efterspurgt på Instagram. Så nu er der links til det hele, enjoy.

Rigtig god søndag aften til jer, jeg har nydt min i selvskab med to dejlige personer, bla. Jose, som jeg sluttede min dag sammen med.

Love, Raven

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 on the wishlist