Køb dine bikinier her

Acne Studios & Arket SS19

Raven’s life

Acne jakke 

Arket swimsuit

Acne kjole

Acne t-shirt 

Arket skjorte 

Arket sandaler 

Som I kan se ovenover, har jeg fundet mine sommer favoritter fra Arket og Acne Studios. Mange af jer har efterspurgt lidt forårs-inspo, så jeg fandt disse items, som for mig, er nogle must haves i min garderobe, da de både er basic men ikke too basic. you know what I mean. I og med at det er nogle mærker i den lidt højere prisklasse, er det altid vigtigt for mig det er noget jeg gider bruge mere end 1 uge, så jeg vælger altid med omhu og overvejer mine køb ved brands som disse.

Må I have en dejlig uge og snart weekend.

Love, Raven  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb dine bikinier her