Acne Studios & Arket SS19

Where to buy jeans

Raven’s life 

Det er ikke altid nemt at finde jeans med lige præcis dét fit, som man er på udkig efter, og det har virkelig taget mig mange år (og mange fejlkøb), at komme frem til hvilke brands og styles der fitter mig bedst og hvilke størrelser jeg skal bruge, for at få det look jeg ønsker.

De seneste par år har jeg kun shoppet jeans ved de samme brands, hvert af dem til forskellige formål og jeg får ofte beskeder på Instagram omkring hvor det er bedst at købe jeans, specielt losse fit styles.

Så snart det handler om loose fit jeans, så køber jeg dem altid hos Weekday eller Gina Tricot, og hertil går jeg som regel 1 eller 2 størrelser op, fra hvad jeg normalt ville bruge, for at få det ønskede look. Hvis det skal være slim fit jeans som sidder helt tight, så elsker jeg Designers remix eller Acne da det er god kvalitet, de mister ikke farven og de udvider sig heller ikke over tiden. Dog vil jeg sige at ReDone*, som “fornyer” gamle Levi’s jeans, er et hit hos mig – de er dog også en anelse højere i prisklassen, hvortil jeg synes Weekday er et godt alternativ, da jeg føler de har steppet sit game gevaldigt op, på jeans, henover det seneste år specielt.

Jeg har ovenover lavet en lille collage med forskellige styles og skrevet hvilket af de ovennævnet brands der står bag hvad. Nedenunder her finder I links til de forskellige, og så er det ellers bare om at komme ud og få prøvet dem! Alle jeans sidder forskelligt og er forskellige i størrelserne, så jeg vil altid anbefale man prøver dem, medmindre de kun kan fås online selvfølgelig.

Weekday Rail Laver

Weekday Ace White 

Gina Tricot Mom Jeans

Acne Skinny Jeans

Designers Remix Suit Me

Re/Done 

*størrelserne er små og jeg vil anbefale at gå 1-2 størrelser op fra normale Levi’s jeans.

Håber I kunne bruge det, masser af weekends knus herfra

Love, Raven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Studios & Arket SS19