Where to buy jeans

9 sommer favoritter

Raven’s life

Varmen nærmer sig og det er ved at være kjole, bare ben og top tid. Jeg har derfor samlet lidt af denne sommers kommende trends, som falder lige i min smag. Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er en sommer elsker, og at jeg helst har så lidt tøj på som muligt når solen rammer! (helst noget som altid er godt at sidde i solen i, uden at få for mange tanlines haha)

Min sommergarderobe består derfor af en del kjoler, nederdel og er generelt meget simpel, enkel og let. Nedenfor har jeg ud fra dette års trends fundet mine absolut favoritter.

Folk & Fame køb dem her:

Mango nederdel køb den her:

Arket short køb dem her:

Vergegirl kjole køb den her:

AreYouAmI kjole køb den her:

TNF sandaler køb dem her:

With Jeanier top køb den her:

IRO trenchcoat køb den her:

 

Converse køb dem her: 

Håber I kunne bruge lidt inspo, jeg arbejder på at få endnu mere op det næste stykke tid, og snart et festivals-indlæg, som også blev efterspurgt sidste år, og i år har jeg selv smidt rejsen på hylden (foreløbig) og smutter endnu engang på Roskilde, så der kommer lidt til alle jer der står og tænker på hvad I skal medbringe de forskellige steder <3

Love, Raven 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where to buy jeans