Beauty on a whole new level

Troede jeg skulle dø

Vi er i Queenstown, the city of adventures. Som nogle nok har set på min Snapchat, skulle vi i tirsdags lave Nervis Bungyjump og Swing – dvs. at jeg skulle IKKE lave Bungy jump, eftersom jeg har en forfærdelig højdeskræk, men Jose havde fanget mig i et weak moment hvor jeg var fuld og havde derfor fået mig med på at prøve Nervis swing som er verdens højeste swing ?

Bare det at se Jose springe bungy først var så mega ubehageligt og da det så også var min tur til at skulle ud i højderne græd jeg i ca. 2 timer – aldrig har jeg været så bange før, men altså jeg gjorde det og vi lever stadig, selvom jeg så døden i øjnene da gyngen gav slip, for holy shit hvor var der langt ned

Vi har haft de aller bedste dage her i Queens! Det har været så fedt og vi har oplevet en masse (og festet en masse med de danske boys ?)

Derudover har vi smagt verdens bedste burger, bogstaveligtalt, den er kåret til det og vi må give verden ret i, at det er verdens bedste ?

Kunne blive i det her land forevigt lige pt.

Xx Jose og Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty on a whole new level