Kørt galt

A day with the Biebs

Turen til New Zealand blev jo egentlig til pga ovenstående fyr. Hvis man kender mig (nok også hvis man ikke gør) så ved man hvor stor fan jeg er af Justin og efterhånden har været i en 7-8 år.
Da det blev offentliggjort at Justin og Martin Garrix tog på Tour sammen vidste jeg godt hvad klokken var slået – jeg SKULLE bare opleve det ? Tidspunktet kunne ikke have passet mere perfekt for Jose var i NZ og så kunne jeg besøge hende, hvilket så endte i vores fantastiske tur ?

Nå men altså for at sige det ligeud var det den bedste koncert jeg nogensinde har været til – jeg ventede self i 7 timer ude foran stadium, men til gengæld stod jeg også helt forrest (havde VIP billetter)

Det er første gang jeg hører Martin Garrix og det er helt sikkert ikke sidste gang! Kan bestemt anbefale alle at tage ind og opleve ham hvis de får muligheden. Han har også udseendet med sig skal jeg hilse at sige og så har jeg aldrig oplevet en federe stemning end den han fik fyrret op for! ???

Men bedst af alt var jo J, jeg kan ikke beskrive hvor god en aften det var og han kiggede direkte på mig Heh og så fik jeg da også snakket lidt med nogle fra hans crew igen igen – nu er det vidst også snart på tide han inviterer mig ordentlig ud i stedet for kun at dukke op på de klubber jeg er på i London ? London oplevelsen slog denne aften dog ikke, men en god 2. plads ligger den på ?

2 måneder så ses vi på forreste række igen Justin ??

Xx Mathilde der lige skulle ud med sit Bieber moment

Ps. Her er et link hvor I kan se et smukt øjeblik fra koncerten – da jeg ikke rigtig tog billeder men kun videoer under koncerten, er det kun de heldige der fulgte med på Snapchat der fik set det hele ?

https://instagram.com/p/BRx-1jygl0o/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kørt galt