New in: Fall items

New haircut

News in Raven’s life

Mine søde mostre har i denne uge været på besøg fra Jylland, og jeg er så heldig, at min ene moster er tidligere frisør, så jeg greb chancen og sprang ud i, at få lavet en lille forandring i mit hår.

Jeg er meget til at forblive i min ?comfort zone? med mit hår, og tør derfor aldrig at få gjort for meget ved det, for tænkt nu hvis jeg ikke kan lide det! Når, men nu trængte jeg til at prøve lidt nyt og få lidt mere liv i det, hvilket ingen kan gøre bedre end min moster haha.

Må indrømme jeg selv er blevet rigtig vild med det! – Hvad synes I?

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Fall items