Buys before leaving

Hello emotionel Friday

Life in Raven’s life

Min dag igår var lidt en shitty torsdag og jeg kunne godt mærke, at jeg vågnede lidt moody her til morgen, så i dag har været en fredag med lidt blandede følelser. Jeg har haft fri hele dagen, first time in a loooong while, og der sker nogle rigtig gode ting i mit liv lige nu, hvilket I kommer til at høre meget mere om herinde snart! – samtidig med at nogle af mine planer for året ser ud til at forandre sig en del. Men mon ikke det løser sig… I hope so!

Når det så er sagt, så har det altså også været en dejlig dag med tid til afslapning og spænende sager. Kort fortalt har den stået på morgentræning, kokosvafler, et smut i ill7 med min søster og så et smut forbi Frederiksberg.

Lige nu er jeg på vej ud at spise med min mor og søster, hvorefter vi skal ind og se Adam og Noah, hvilket jeg ikke er i tvivl om bliver hyldende morsomt! Ovenover ses dagens casual outfit, da jeg bare var i mood til at have noget rigtig comfy tøj på.

Håber din fredag er fyldt med good vibes

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buys before leaving