Never wear a dress except ... this

Who am I?

Feelings in Raven’s life

Ja, hvem er jeg egentlig? Udover en person der elsker mode, drikker for meget chai, bruger for mange penge, elsker træning, dyr og ville dø uden musik – det ikke meget I ved om mig, og derfor vil jeg skrive lidt mere der beskriver mig.

Jeg 20 år gammel, blev student sidste år fra STX som Team Danmark elev, da jeg som tidligere nævnt, har været elitespringrytter hele mit liv. Jeg har siden da arbejdet som vikar på en folkeskole og er nu også ansat i Calvin Klein, hvilket jeg er super glad for!

Derudover er jeg typen der falder over støvsugeren om morgnen, har ødelagt flere Iphones end du kan tælle på 4 hænder, spilder ligeså snart jeg har hvidt tøj på, glemmer den mad i køleskabet, som jeg (for en gangs skyld) har lavet klar aftnen inden, og ikke mindst planlægger aftaler til flere timer end der er i døgnet. Jeg er meget nysgerrig af natur og elsker at der sker noget nyt hele tiden, hvilket også er en af grundende til, at jeg ikke kan få nok af at rejse og selvfølgelig også derfor, at jeg er vild med at have travlt. Heldigvis har min sport lært mig at organisere min hverdag meget struktureret og jeg når derfor rigtig mange ting på en dag, så det da altid noget haha.

Det ikke nogen hemmelighed, at efter jeg stoppede med at ride her for 2,5 uge siden, har jeg været lidt ved siden af mig selv og faktisk stillet mig selv spørgsmålet ?hvem er jeg så nu? rigtig mange gange. Jeg har altid været hende der red og brugte rigtig mange timer på træning hver dag, altid kom for sent pga. træningen samt stævnerne og havde det som MIN ting, og som noget jeg var rigtig god til. Jeg har aldrig tænkt over, før nu, hvor stor den del jeg føler det er af min identitet og nu føler jeg lidt, at jeg mangler en ?so me? ting, hvilket har været ret frusterende for mig, meget mere end forventet faktisk. Men som så mange andre ting her i livet, er det jo en process og mon ikke det åbner en masse nye døre for mig, som gør jeg finder den nye ?it thing? i mit liv, selvom jeg nok altid vil være hestepigen.

I dag var det så et lidt mere personligt indlæg, efter rigtig godt feedback på min ?That?s SO Raven? post – håber I kan lide det.

Xx Ravn

6 kommentarer

 • Lige præcis! Tak for den lille opmuntrende kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis! Tak for den lille opmuntrende kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis! Tak for den lille opmuntrende kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender så godt den følelse! Det er vildt mærkeligt, når man afslutter noget, der har fyldt så meget i ens hverdag, at det nærmest er blevet ens identitet.. Heldigvis er det bare noget man forestiller sig, og vi er så meget mere end det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender så godt den følelse! Det er vildt mærkeligt, når man afslutter noget, der har fyldt så meget i ens hverdag, at det nærmest er blevet ens identitet.. Heldigvis er det bare noget man forestiller sig, og vi er så meget mere end det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender så godt den følelse! Det er vildt mærkeligt, når man afslutter noget, der har fyldt så meget i ens hverdag, at det nærmest er blevet ens identitet.. Heldigvis er det bare noget man forestiller sig, og vi er så meget mere end det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never wear a dress except ... this