6 simple ways to save money

Buys before leaving

Planning in Raven’s life

Nu er der kun 1 måned til at jeg smutter en tur til Marokko og jeg skrev derfor ned igår, hvad jeg står og mangler som skal købes inden min tur. Jeg er typen der opdager, at der ikke er flere p-piller tilbage 1 time før jeg skal være i lufthavnen, at jeg er løbet tør for allergipiller eller at jeg har glemt min yndlings shorts hos veninden – min mor har efterhånden lært vi skal køre 8 år inden, så vi kan nå at købe det hele, så måske hun vil sætte pris på hvis jeg havde lidt styr på det denne gang haha.

Jeg er egentlig en ret organiseret person, når jeg står på egne ben, men så snart min familie (mor, søster og far) er i nærheden, så det lidt som om lillesøstergenet kommer frem og mit ansvar smutter lidt over på, at det har min mor nok klaret, hvilket hun som regel har, meeen ting jeg ikke siger jeg mangler det holder hun af gode grunde ikke styr på.

Sååå denne gang, i takt med at jeg skal holde mit budget, så tænkte jeg det ville være godt, at skrive ned hvad jeg skal huske at have med og hvad jeg så skal have købt, som jeg gerne vil have med, hvilket egentlig ikke er så meget – men hvis I har nogle ting som jeg bare MÅ have købt inden, så er I velkomne til at skrive!

Indtil videre er disse ting på min buy before liste:

  1. Bikini fra Lahanaswim
  2. Ill7 sæt
  3. Måååske Birkenstock sandaler
  4. Basic white tee
  5. ooog allergipiller (a step ahead this time)

Hvilke sæt tøj jeg helt præcis har tænkt mig at pakke har jeg ikke besluttet endnu, der er så meget jeg gerne vil have med at man kan blive helt stresset over at skulle vælge – kender I det?

God dag ?

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 simple ways to save money