An email from the crew and today's dinner outfit

New in and Marocco day 4

Raven’s life in Marocco

Som nævnt igår, så skulle vi ud og køre jetski i dag, hvilket var virkelig sjovt! Jeg elsker når der kommer lidt fart over feltet og især på vandet, så det var virkelig fedt lige at komme ud og drøne lidt?

Derudover så har det været høj sol hele dagen, uden en eneste sky, så har fået virkelig meget – klager bestemt ikke. Jeg startede morgenen ud med en løbetur med min daddy?o, langs stranden. Jeg nyder at starte mine morgener sådan, det giver en frisk feeling og så er jeg klar til hvad dagen bringer. Og så var der også god samvittighed til at spise lidt ekstra morgenmad haha.

Her til aften er jeg hoppet i min nye trøje fra Na-kd (here), mine vintage hvide cowboy shorts, mine Dior solbriller, Notabene sandaler matched med min Gucci taske. Trøjen er virkelig virkelig fin her i solen og jeg er ikke tvivl om at den også vil være perfekt til en night-out eller en julefrokost derhjemme! – I kan se den ?in action? på min mystory på både Instagram og Snapchat.

Ovenover ses billeder fra aftenens outfit og lidt fra gårsdagens aftensmad. Vi spiste på en SÅ lækker restaurant der hedder ?El Toro? som lå lige ned til stranden og inden vi gik derfra, fik vi en rose med hver. Der var faktisk virkelig gang i gaden ved stranden og nede foran vores hotel ligger der også 3 natklubber, som ser utrolig exclusive ud – det kunne være det skulle prøves en af dagene.

I dag spiser vi vidst bare på hotellet og så tror jeg det bliver til en Pina Colada eller en Tequila Sunrise til lidt show i lobbyen.

God lørdag!

Xx Ravn

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An email from the crew and today's dinner outfit