Golden hours in my favorite dress

A little pink during the last evening

Raven’s last evening in Marocco life

Så er det min sidste aften her, og jeg glæder mig bestemt ikke til at komme hjem i kulden… Samtidig så glæder jeg mig på en eller anden måde også til at komme tilbage i daglige rutiner, især træningsmæssigt! Dermed ikke sagt at jeg ikke godt lige kunne bruge et par uger mere her i varmen haha. Den sidste fulde dag er blevet nydt i det skønne vejr med badning, en morgenløbetur og så blev jeg kinda forced til at spille dart med personalet – så fandt vi også alle ud af hvor dårlig jeg er til det.

Vi er lige kommet tilbage fra en lille tur nede ved stranden hvor jeg i dag er iført min vintage lyserøde Diesel trøje og min Zara nederdel matched med mine Balenciaga sandaler og Gucci taske med et Burberry tørklæde på som en ekstra lille detalje. I aften er lidt en chili aften og så er her Karaoke i lobbyen efter aftensmad, hvor jeg vidst har lovet at medvirke en smule hvis Justin kom på… Tror jeg skynder mig op på værelset haha
Personalet er fuld af spas hernede og de har alle kommenteret på mit bloggeri og alle de billeder og outfits jeg kommer i hele tiden ? De var, ligesom jer, helt vilde med kjolen igår!

Ovenover ses lidt billeder fra dagen i dag samt aftenens outfit og så ses vi snart tilbage på caféerne i kolde København og endnu mere nyt om mit flytte hjemmefra projekt, som alt sammen kører mens jeg har ligget her og solet. Det glæder jeg mig også til at komme hjem og medvirke i! Husk at følge med på Snap, hvor jeg opdaterer flere gange dagligt; Mathilderavn69

God aften

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden hours in my favorite dress