Clumsy as usual but in a pretty striped dress

Golden hours in my favorite dress

Dreamy black dress in Raven’s life

This dress! Jeg er som sagt normalt ikke kjole typen, men da jeg så denne kjole, på Sandra Willer?s blog, for noget tid siden var jeg ikke i tvivl om, at den måtte jeg være ejer af. Jeg har glædet mig lige siden til at have den på i en flot solnedgang hernede, da jeg havde en feeling af at detaljerne med det gennemsigte mesh, ville være så fint… turned out pretty good I think

Den er lidt vovet, samtidig med den ikke er alt for åben eller overdrevet i sit look, da den har den sorte bodystocking inden i og så er den dybe v-udskæring lige en ekstra deltaje for elegancen – jeg er fan! Den kunne også være en ide til nytårskjole eller hvis man står og skal til et lidt finere arrangement, hvor det er okay at komme en anelse bar, men super stilet.

Håber I synes kjolen er ligeså flot som mig, den kan findes lige her.

Ellers er der ikke sket det helt store i dag, udover at min søster og jeg blev kastet i poolen af en af dem der arbejder her, da vi have været med til en af deres midday danse – det var så hans måde at sige tak på ?

Nu er der kun 1,5 dag tilbage, så skal jeg hjem til kulden? meeen en ny destination venter nok lige om hjørnet.. stay tuned

Xx Ravn

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clumsy as usual but in a pretty striped dress