Last month's budget follow-up

​Plans of the week

Raven’s life

Så blev det mandag og en ny uge er startet. Jeg føler december flyver afsted og jeg har endnu ikke nået at se et eneste afsnit af en julekalender, da jeg, lige siden jeg kom hjem fra ferie, har haft virkelig travlt. Så julestemningen den er kun over mig pga. alt julepynten på skolen haha.

Jeg går en travl uge i møde, med mange både spændende oooog knap så spændende ting. En travl dag kan også kun indebære arbejde som f.eks. i dag, hvor jeg er på arbejde fra 8.30 – 22.30? that?s a long day. Derudover har jeg sat mig selv nogle nye ?mål? for ugen ligeså vel som måneden – det indebærer bla. at et nyt lidt strammere/hårdere træningsprogram, samt noget mere planlægning af min kost, hvilket jeg glæder mig til at se resultatet på.

Ugens planer lyder således;

x Mandag, i dag, kommer som sagt til at være fuld arbejdsdag og derfor også min første fridag fra fitness i laaang tid.

x Tirsdag starter med en morgentræning inden arbejde på skolen og derefter Calvin til 22.30 igen – not so interesting either.

x Onsdag skal jeg til body-sds, yay, hvorefter jeg skal ind i lejligheden med min far og hjælpe til! Har ikke været derinde siden jeg kom hjem, så det glæder jeg mig til! Måske det bliver til et lille insider look her på bloggen.

x Torsdag bliver en lidt hygge dag hvor jeg skal ses med Jose, virkelig længe siden, og forhåbentlig vise jer mit nye tøj!

x Fredag er min off-day, det vil sige at jeg lige nu har holdt den fri til at kunne nå de praktiske ting og et smut ind i lejligheden skal jeg nok også.

x Weekenden bliver brugt på lejligheden, veninder, træning og nogle lidt sene aftner i Calvin.

Jeg forsøger så godt jeg kan at keep-up herinde, såvel som på mine andre sociale medier, men lige nu er der både rigtig meget arbejde alle dage, og såå mange ting, som jeg skal have fastlagt og bliver nød til at koncentrere mig om, at jeg ikke altid når at få opdateret de forskellige steder?

Men jeg glæder mig til at kunne fortælle om alle de ting, det nye år forhåbentlig bringer!

Masser af mandags glæder og knus

Xx

Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last month's budget follow-up