​Yohype - Where brands and influencers connect

#mitlorteliv

Throwback in Raven’s life

I dag bliver det et lille throwback, til en episode jeg tror, jeg aldrig glemmer. Jeg var ca. 13 år gammel, det var vinter og det skal lige siges, at der var virkelig meget sne denne vinter!

Min familie og jeg skulle have pizza, som vi hentede på vej hjem fra hestene. Jeg var selvfølgelig den der skyndte mig ind, med vinterstøvler større end mine ben, fyldt med sne under. Jeg når lige at komme ind af døren og sige ?heee? hvor, i det at jeg starter mit hej, så glider jeg og falder lige på numsen og derved er skjult af disken aka. pizzamanden kan ikke se mig. Min søster er kommet ind lige i hælene på mig og ser pizzamanden kigge helt forvirret i og med, at da han kiggede, grundet mit halve ?hej?, så var jeg forsvundet. Min søster var på dette tidspunkt ved at være død af grin, eftersom jeg jo hurtigt kom kravlende op og pizzamanden nu kunne se et hovedet stikke frem igen? Det skete seriøst ligesom på film.

Det aller mest akavede ved dette var, at da vi var der næste gang, så havde de lagt en måtte i indgangen. Så lige som jeg troede, at de måske ikke havde opdaget mit mindre uheld, så havde de obiously set det i den grad. #mitlorteliv

I’m really that kind of a person.

Xx Ravn 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Yohype - Where brands and influencers connect